BELLICE / LEOLUX

 

Bellice: volmaakt veelzijdig
Geen enkele bank geeft u zo veel vrijheid. Want met haar meest veelzijdige programma ooit biedt Leolux u de mogelijkheid om zelf uw ideale bank vorm te geven, tot in het kleinste detail. Van een stijlvolle tweezitter tot een uitgestrekt woonlandschap waarin u rust, ontspanning en gezelligheid vindt.
Comfort, design en kwaliteit vormen de essentie. En meer dan welk Leolux-model dan ook, geeft Bellice u de kans om al deze elementen naar uw hand te zetten. Met uitzondering van de kwaliteit. Want die staat nooit ter discussie.
Met Bellice nodigt Leolux u uit. Om te dromen, te ontwerpen en te creëren. Om architect te worden van uw eigen comfort.
Bellice maakt het mogelijk, u maakt het zich eigen.

 

Gevormd naar uw woonwensen

 

Bellice kent eindeloze opstellingen. Van en compacte tweezitter tot de meest riante hoekbank. Het aanbouwprogramma kent meer dan vijftig verschillende elementen, die u volgens uw eigen woonwensen kunt combineren.
Denk daarbij aan tussen- en schakelelementen, maar ook aan hoeken en einddelen met of zonder poef. Uiteraard ontbreekt een chaise longue niet; er is zelfs een extra brede variant die ruim plek biedt voor twee personen.

 

Stap voor stap bepaalt u uw ideale opstelling

 

Welke combinatie u ook maakt; uw bank vormt altijd een prachtig geheel. Dat komt door de unieke manier van stofferen, en een intelligent koppelsysteem. Dankzij dit verregaande oog voor detail, is elke bank het werk van een topontwerper: u.

 

 

Thuis in elk interieur

 

Er is geen interieur denkbaar waarin deze bank zich niet thuisvoelt. Met uw keuzes uit de vele mogelijkheden meet u uw persoonlijke Bellice met het grootste gemak de juiste stijl en vorm aan.

 

Ter indicatie bank breed 173 cm leverbaar vanaf:

 

 

 

€ 3.185,-

LAAGSTE PRIJSGARANTIE     3500M2 WOONINSPIRATIE

Vraag meer informatie aan over onze meubels

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag

Andere meubels bij Wijnen Wonen