BOXSPRING SIMMER / AVEK

 

Geïnspireerd door de zomer.

De Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. Je ontwaakt omdat het een extra goed geventileerd bed is, voorzien van een ademende spiraalbodem. In dit bedklimaat voel jij je prettig en ontspannen. Bovendien heeft Simmer een fraaie uitstraling.

 

Verkrijgbaar in vier varianten: Basic – Classic – Matrix – Square 58

 

Geïnspireerd op Hollandse zomers.

Hollandse zomers: een verfrissend briesje, witte wolken tegen een blauwe lucht en aangename temperaturen. Hierop is deze boxspring geïnspireerd. Een klimaat waarin jij je prettig en ontspannen voelt. Een Simmer ondersteunt, ventileert en voelt daardoor zeer prettig aan.

 

Fris ontwaken.

Deze boxspringbedden hebben een duurzame spiraalbodem met een open structuur. Hierdoor is het een van de best ventilerende bedden ter wereld. Transpiratievocht wordt snel afgevoerd en schone lucht wordt aangevoerd. Je bed voelt frisser en krijgen huisstofmijt en schimmels krijgen minder kans. Een goed geventileerd matras gaat bovendien vele jaren langer mee.

 

Geïntegreerde spiraalbodem.

De duurzame spiraalbodem is volledig in deze boxspring geïntegreerd. De boxspring kan aan de onderzijde optimaal ‘ademen’ en ventileren. Dit draagt bij aan een prettig en fris bedklimaat. Als je erbij stilstaat dat we ’s nachts een kwart tot een halve liter vocht verliezen, dan is het belang van een goede ventilatie al snel duidelijk.

 

4-Voudig aanpassingsvermogen.

Deze boxspringcombinatie kenmerkt zich door een uniek 4-voudig aanpassingsvermogen. Vier comfortabel verende en ondersteunende lagen dragen bij aan het bijzondere  comfort: (1) de dwarsgespannen spiraalbodem als basis, (2) de pocketvering in de boxspring, (3) de pocketvering met afdeklagen in de matras, en (4) de comfortabele topmatras. De unieke combinatie van ventilatie en 4-voudige ondersteuning zorgt voor een weldadig comfortabele slaapbeleving. U ontwaakt met een heerlijk fris en fit gevoel.

 

Fraaie uitstraling.

Bijzondere vormgeving en hoogwaardige materialen. Hierdoor krijgt de boxspring haar luxe en royale uitstraling. Een collectie bijzondere stoffen zorgt ervoor dat alle onderdelen in de gewenste kleur en sfeer kunnen worden uitgevoerd. Bovendien is er keuze uit drie luxe achterwanden. Zo kunt u de boxspring geheel naar eigen smaak samenstellen.

 

Bijvoorbeeld 160/180 x 200/210/220 cm

 

Leverbaar vanaf:

 

€ 3.695,-

 

Laagste prijsgarantie     3500m2 Wooninspiratie

Vraag meer informatie aan over onze boxsprings

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag

Meer slapen bij Wijnen Wonen