DESSO&EX / DESSO

 

Kamerbreed Desso&Ex tapijt met gesneden pool of op maat gemaakte karpetten.

Deze uit de collectie van Desso stimuleert speelse vloerthema’s, met kamerbreed tapijt of een karpet, voor het benadrukken van bepaalde elementen in je woonruimtes. Hierbij wordt uitgegaan van een neutrale basis gecombineerd met een groot aanbod van patronen uitgevoerd in vijf verschillende kleurgroepen: Steen, Karmijn, Amber, Blad en Indigo.

Een van de sterkste eigenschappen van het merk Desso is excellentie in design.

De eigen ontwerpteams van Desso putten regelmatig inspiratie uit hun samenwerking met toonaangevende ontwerpers als Petra Blaisse, Hella Jongerius, Mark Mulders, Marcel Wanders en Victor & Rolf, de ontwerpers van EX-Interiors. Deze unieke co-creatie vormt de verbinding tussen diverse kleuren en dessins en legt daarmee een basis voor het creëren van eenheid in het interieur. Ingetogen en rustig of juist expressief en intens, de collectie geeft eigenheid en sfeer aan elke ruimte.

Als Cradle to Cradle®-bedrijf gaat Desso verder dan wat de meeste mensen verstaan onder duurzaamheid.

Desso heeft een subsidie ontvangen van het LIFE-programma van de Europese Unie in het kader van Desso’s streven naar de ontwikkeling van tapijtproducten die kunnen worden gerecycled in een gezond, gesloten systeem op basis van de Cradle to Cradle®-principes.

 

 

 

Prijs vanaf

 

€ 209,95

Laagste prijsgarantie     3500m2 Wooninspiratie

Vraag meer informatie aan over onze karpetten

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag

Andere karpetten bij Wijnen Wonen