MATRAS PRATA 500 / AVEK

 

Houd je van een iets robuuster matras? Dan is de Prata een goede keus voor je. Je ligt net iets steviger en dankzij 7 ergonomische comfortzones wordt je hele lichaam optimaal ondersteund. Comfort, ventilatie en drukverdeling staan hierbij centraal. Prata is jouw garantie voor een gezonde nachtrust.

 

De Avek Prata biedt een uitstekend geventileerde en gezonde nachtrust. Prata is speciaal ontworpen voor liefhebbers van een robuuster matras. Door de vele keuzes in extra royale afdeklagen wordt slapen op een Prata bovendien heel persoonlijk.

 

Je kunt kiezen uit een standaard of een stevige uitvoering. De extra dikke afdeklaag van het matras kies je ook zelf. Type 400 voor extra veerkracht, type 500 voor een comfortabele drukverdeling en type 600 voor nóg meer comfort en een perfecte drukverdeling. Je slaapt zoals jij dat wilt.

 

Je lichaam wordt op een Prata optimaal ondersteund door 7 ergonomische comfortzones en maar liefst 400 veren per m². De sterk ventilerende materialen zorgen voor een optimaal bedklimaat. Hierdoor gaat het matras langer mee. Jouw garantie voor een jarenlange gezonde nachtrust.

 

Leverbaar vanaf:

 

€ 995,-

 

Laagste prijsgarantie     3500m2 Wooninspiratie

Vraag meer informatie aan over onze matrassen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag

Meer slapen bij Wijnen Wonen