PALLONE PARADISE/ LEOLUX

 

Ontwerper Roy de Scheemaker koos voor Pallone, uit de collectie van Leolux, een bijzonder vertrekpunt: een zwevende zit-bal, met als enige ( noodzakelijke) toevoegingen de kleine voetjes en een ruggetje. Leolux ontwikkelde deze futuristische fauteuil in 1989 voor het educatieve “huis van de toekomst”.
Bijna drie decennia later is het een design-icoon, leverbaar in drie maten en in elke denkbare kleur. Een comfortabele eyecatcher zonder gelijke.


PALLONE PARADISE:

Leolux vertaalt de pracht van de natuur naar uw persoonlijke interieur. Onze inspiratiebron? Het vogelrijk, een waar paradijs voor wie zoekt naar de schoonheid van het onverwachte. Zoals vogels met hun veren kunnen pronken, getooid in zachte of felle kleuren. In het groenste groen of in fluor roze. Kunstenaar Olaf Hajek legde die unieke pracht vast en Leolux baseerde er de Paradise-serie op, een reeks van acht eigentijdse kleurcombinaties in leder Senso. Ook is bij elke Pallone uit deze reeks een bijpassend Portello tafeltje leverbaar, met lak die is afgestemd op de Paradise kleuren.

Pallone is verkrijgbaar in een Pa, Ma en Lill’ maatvoering en een leuke bijpassende pouf.
Kiest u een Pallone helemaal zelf naar wens in bijvoorbeeld leder Senso dan betaalt u voor een Pa € 1.495,-

Kiest u een Pallone Paradise dan heeft u acht mogelijke kleurcombinaties in leder Senso.

U betaalt voor een Pallone Paradise Pa nu:

€ 1.395,-

 

 

 

Laagste prijsgarantie     3500m2 Wooninspiratie

Vraag meer informatie aan over onze meubels

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag

Andere meubels bij Wijnen Wonen