SPIRAALBODEM INTEGRA 400 / AVEK

 

Onze Integra spiraalbodems bevatten alle eigenschappen om lekker op weg te dromen. Maximale ventilatie, ultiem comfort en veerkrachtig. Bijna 90% van de bedbodem kan vrij ademen. Zo slaap jij fris en wordt je uitgerust weer wakker. Perfect als inlegbodem in je bestaande of nieuwe bed.

 

Integra spiraalbodems zijn gemaakt van hoogwaardig staaldraad dat geweven is tot een veerkrachtig dwarsgespannen spiraalnet. Dit netwerk zorgt via progressieve tegendruk voor ondersteuning waar jouw lichaam het nodig heeft. Je ervaart dit als een aangenaam verende bedbodem. Omdraaien en uit bed stappen gaat hierdoor gemakkelijker dan in andere soorten bedden.

 

De extra open structuur van het spiraalnetwerk laat het matras goed ademen en zorgt voor een aangenaam bedklimaat. Bijna 90% van de bodem is verend en luchtdoorlatend. Een goed geventileerd bed is hygiënischer en verkleint de kans op huisstofmijt en allergische reacties. Bovendien gaat het matras hierdoor langer mee. Net als al onze producten is de Integra gemaakt van duurzame materialen en is volledig recyclebaar.

 

Er zijn meerdere types Integra spiraalbodems.

 

Bij het type 400 zijn zowel het rugdeel als het voetendeel met knieknik onafhankelijk van elkaar traploos verstelbaar.

 

 

Leverbaar vanaf:

 

€ 995,-

 

Laagste prijsgarantie     3500m2 Wooninspiratie

Vraag meer informatie aan over onze spiraalbodems

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag

Meer slapen bij Wijnen Wonen