Woonadvies

Sfeer

Interieuradvies nodig om nieuwe interieur ideeën voor uw woonkamer op te doen? Vrijwel iedereen die de zaak bezoekt heeft wel ideeën over wat hij/zij met het eigen woonkamer voor ogen heeft. De keuze van meubelen zal vaak niet het moeilijkste zijn. Maar een kamer krijgt pas echt gestalte en vindt z’n harmonie in de doordachte indeling en de juiste afstemming van meubelen, kleurgebruik, verlichting en decoratieve elementen. Goed interieuradvies kan u helpen om nieuwe interieur ideeën op te doen.

Advies

In vrijblijvend interieuradvies ligt dan ook een groot deel van de kracht van Wijnen Wonen. In de showroom heeft men niet alleen alle gelegenheid voor vrijblijvend interieuradvies. Medewerkers die weten waarover ze praten staan u graag terzijde. Uiteindelijk gaan we met u om tafel om de interieur ideeën voor uw woonkamer uit te werken. Bij deze sessie maken we gebruik van verschillende kleurstalen, stoffen en materialen om alle wensen te bespreken en uit te werken in een concreet idee.

Uitwerking

Ons interieuradvies houdt niet op binnen de muren van de showroom, maar kan een vervolg krijgen bij u thuis. Ervaren adviseurs werken indien gewenst uw interieur ideeën uit in een gedetailleerd interieurplan. Dat kan pas optimaal na een bezoek aan het betreffende huis en een volledige inventarisatie van de wensen van de bewoners. Een schat aan ervaring, een brede kijk op wat er mogelijk is, een grote dosis creativiteit en natuurlijk de omvangrijke Wijnen Wonen collectie staan garant voor een woonomgeving die voor iedere relatie uniek is. In de afgelopen 90-jaar heeft Wijnen Wonen talloze woningen van een spraakmakend en persoonlijk interieur voorzien.